Sinds 1935!

Over Wierikx

De beste dierenvoeders in Roosendaal !


Over Wierikx Diervoeders, al sinds 1935.

Gespecialiseerd in het produceren van gemengde vogelzaden, kippengranenmix, duivenvoer en konijnenvoeding. Desgewenst in Private Label of in ons eigen huismerk Wierikx Diervoeders verpakking. Informatie over ons bedrijf en producten kunt u bekijken via het menu hierboven. Voor verdere vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier of bellen tijdens kantooruren naar 0165-534787.

Een korte introductie.
Kwaliteit

Wierikx Diervoeders produceert conform GMP-richtlijnen, een waarborg voor de kwaliteit van het productieproces. Als betrouwbare en servicegerichte organisatie initiëren wij veel eigen onderzoek en zijn we continu bezig met het verbeteren van onze voeders.

Geschiedenis

Wierikx Diervoeders bestaat al sinds 1935 en is ontstaan nadat Dingeman Wierikx de activiteiten van Windmolen "De Hoop" aan de Kalsdonksestraat overnam om zijn eigen maalderij te starten. Die werd gerealiseerd aan de overkant van de straat.


Tot en met de jaren '50 werd er gebruik gemaakt van een dieselmotor- aangedreven molensteen waardoor het bedrijf onafhankelijk was van wind.

Zonen Toon en Piet Wierikx namen na een tijd de zaak over en begonnen met het produceren van hobby- voeders. In 1983 werd het bedrijf, door een gewijzigd bestemmingsplan, verplaatst en geheel opnieuw opgebouwd op industrieterrein Majoppeveld Noord aan de rand van de stad. 

Inmiddels wordt het bedrijf geleid door de 3e generatie te weten Danny, Leon en Arthur Wierikx. Sinds 2000 is het bedrijf verder uitgebreid en geautomatiseerd tot een moderne fabriek.